Partners

Een idee is pas een succes als het resultaat klopt en dat doet het! Er is niet over een nacht ijs gegaan. Het product “HSB bruggen” is niet alleen een samenwerking tussen de twee ondergetekenden maar wordt ondersteund door een drie-tal gecommitteerde ondernemingen met allen hun eigen expertises.

CAE voor engineering, omgeving en kennis van hoge sterkte beton, Florack, als producent van hoogwaardige betonelementen en Van Ee staalspecialisten, de unieke producent van leuningwerken.CAE
van ee staalspecialisten
Florack

Nederland telt erg veel bruggen, vooral in binnenstedelijke gebieden. De woonwijken zijn door projectontwikkeling, groen en watereisen voorzien van enorm veel “parkbruggen”. Per jaar zijn landelijk enkele duizenden bruggen aan het einde van haar levenstijd gekomen en dienen vervangen te worden.

Constructie

Het constructieve van een brug is niet uniek dus HSB bruggen BV heeft hier een standaard onderdelen pakket voor ontwikkeld.

Details

De details zijn, als de constructie gestandaardiseerd is, daarom ook niet meer uniek en dus ook een standaard.

Vormgeving

De vormgeving maakt een brug uniek. Naast een slank aanzien van de brug zelf, is de leuning het gezicht van de brug, dus heeft HSB bruggen BV een totale vrijheid in dit onderdeel bedacht.

Locatie

De locatie dit is nooit hetzelfde alleen door toepassing van onderdelen die in elke situatie volstaan (heien/op-staal/EPS) is ook hier een zware vorm van kopiëren toegepast.