Totaal project de Enk Barneveld

Locatie

menu


Omschrijving

HSB Bruggen BV heeft 3 bruggen ontworpen en gerealiseerd te Barneveld. De betonbrug met hout/stalen design leuningwerk is geschikt voor autoverkeer.  De twee fiets- en voetgangersbruggen zijn vervaardigd uit een stalen onderbouw met een leuning soortgelijk aan de betonbrug. Het brugdek is gemonteerd met kunststof brugdekdelen.
 
Het ontwerp en resultaat is schitterend geworden, de bruggen komen helemaal tot hun recht in de prachtige natuurlijke omgeving!
 
De fiets- en voetgangersbruggen zijn volledig voorgemonteerd bij de Firma Van Ee Staalspecialsten te Barneveld BV en zijn in één geheel getransporteerd naar de locatie en op z’n plek gehesen. Door deze efficiënte werkwijze konden beide bruggen in één dag geplaatst worden zodat er zo min mogelijk overlast was voor de buurt.
 
De hele buurt liep uit om het transport en de montage te kunnen zien en we hebben al veel complimenten mogen ontvangen voor de nieuwe bruggen!
 
Heeft u ook bruggen nodig, benader ons gerust, wij denken graag met u mee. En ontzorgen u vanaf het ontwerp tot en met de realisatie!